Valitse tarpeisiisi sopiva kotisivupaketti

Kiinteä kertamaksu alk. 295,00 € + hosting 12,00 €/kk (alv 0 %)


Kaikki kotisivupakettimme sisältävät aina teksti- ja kuvalohkot, etusivun kuvakarusellin, Google Maps -kartan, yhteydenottolomakkeen, kuvagallerian, linkitykset some-kanaviin ja Google Analytics -kävijäseurannan. Voimme hyödyntää joko yrityksesi omia kuvia tai valita sopivat monipuolisesta kuvapankista. Lisäämme ne ja toimittamasi tekstit uusille kotisivuillesi.

MINI (1-4 sivua)

Jos tarvitset vain muutaman sivun, etkä kaipaa sivuillesi mitään edellä mainittuja perusominaisuuksia kummempaa, tämä on valintasi. Tällä pääset hyvin alkuun! Sopii erityisesti aloittelevalle yritykselle.

295,00 € (alv 0 %)

SEMI (5-9 sivua)

Suosituin pakettimme!

Tämä on nappivalinta, jos kaipaat hiukan enemmän sivuja, jotta voit esimerkiksi esitellä palvelu- tai tuotetarjontasi paremmin. Tämä on selvästi ostetuin pakettimme!

395,00 € (alv 0 %)

MAKSI (räätälöity)

Kaipaatko esimerkiksi täysin räätälöidyn ilmeen, enemmän sivuja, uutistoiminnallisuuden, blogin, verkkokaupan, apua sisällöntuotantoon tai sivujen hakukoneoptimointiin, verkkotunnuksen tai sähköpostiosoitteet? 

Pyydä tarjous!

Edulliset hintamme perustuvat itse luomiimme valmiisiin sivustopohjiin (teemoihin) ja viimeisen päälle hiottuun tuotantoprosessiimme, joiden ansiosta yksinkertaisimmat sivut valmistuvat käden käänteessä. Ja ei huolta, sivuston ja sen toiminnallisuuksien laajentaminen onnistuu myöhemminkin!

Hosting 12,00 €/kk*

Kotisivuille turvallinen ja luotettava koti (sis. HTTPS-suojauksen).
Tärkeät palvelumme sivustollesi, kaikki yhdellä kuukausihinnalla.

Concrete5-julkaisujärjestelmälle optimoitu luotettava nopea SSD-palvelin

Kotisivusi julkaistaan luotettavalle ja nopealle palvelimellemme, joka on optimoitu Concrete5-julkaisujärjestelmälle.

Huolehdimme sivujesi tietoturvasta ja varmuuskopioinnissa

Huolehdimme sivujesi tietoturvapäivityksistä ja säännöllisestä varmuuskopioinnista, joten yritystoimintasi voi jatkua huoletta yllättävissäkin tilanteissa.

Nopeasti palveleva asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa mahdollisiin viesteihisi ja puheluihisi nopeasti ja auttaa ongelmatilanteissa. Puhelut maksavat vain normaalin puhelinmaksun verran.

HTTPS-suojaus kertoo turvallisesta sivustosta ja parantaa hakukonenäkyvyyttä

Hostingin hinta sisältää sivuston HTTPS-suojauksen. Sen avulla esimerkiksi yhteydenottolomakkeella lähetetyt tiedot ja kirjautumistietosi pysyvät hakkereilta salassa.

Tunnistat suojatun sivuston sen verkkotunnuksen edessä olevasta ehjästä lukosta ja https://-tekstistä. Google arvostaa tällaisia suojattuja sivustoja, jolloin ne myös nousevat korkeammalle hakutuloksissa. Lisäksi selaimet varoittavat käyttäjiä turvattomista eli perusmuotoisista HTTP-sivuista.

* Hintaan lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Laskutus 12 kk:n erissä alkaen kotisivujen tilaamisesta.

Mitä saisi olla?

Jätä yhteystietosi ja kerro halutessasi lyhyesti tarpeistasi.
Otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Ja hei huomasitko, että vastaamme kysymyksiisi myös chatissa?

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Vinkkaa myös kaverille!