Mikä ihmeen Davia?

Edulliset, tyylikkäät ja responsiiviset kotisivut jopa päivässä

Davia on Sivuteollisuus Oy:n aputoiminimi, ja se on keskittynyt tarjoamaan pk-yrityksille hinta–laatusuhteeltaan erinomaisia kotisivuja, jotka valmistuvat nopeasti ja toimivat niin tietokoneilla kuin mobiililaitteillakin. Nettisivut valmistuvat nopeasti materiaalien toimituksesta!

Asiakkainamme on niin kampaamoja, ravintoloita, huonekalutehtaita, metallipajoja kuin esimerkiksi yhdistyksiäkin. Pisimmät asiakassuhteemme ovat kestäneet jo yli 13 vuotta.

Toimimme globaalisti

Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereen keskustassa Finlaysonin alueella, minne on helppo tulla niin julkisilla kuin omalla autollakin.

Ulkomaan toimipisteemme sijaitsee Prahassa, Tšekin pääkaupungissa. Asiakkaamme voivat sijaita missä päin maailmaa tahansa – olemme tehneet verkkosivut esimerkiksi Afrikkaankin.

Helppokäyttöiset kotisivut ja monipuoliset oheispalvelut

Suosimme kotisivuprojekteissamme Concrete5-julkaisujärjestelmää, sillä olemme vuosien saatossa todenneet, että se on asiakkaalle usein helppokäyttöisempi kuin esimerkiksi WordPress. Haluamme, että selviät etenkin teksti- ja kuvamuutoksista ja uutisten lisäämisestä ongelmitta itsekin. Toki voit jättää ne myös meidän tehtäväksemme, jos haluat keskittyä mieluummin yrityksesi ydintoimintaan.

Jos tarvitset yrityksellesi kotisivujen lisäksi esimerkiksi logon, esitteet, käyntikortit, mainosvideon, houkuttelevat valokuvat tai apua sisällöntuotantoon tai sivuston hakukoneoptimointiin, meiltä saat myös ne. Yhteistyökumppaneidemme kautta voimme tarjota lisäksi esimerkiksi maksetun mainonnan palvelut sekä käännökset. Helppoa ja kätevää, eikö?